Om BizCare

BizCare – Din expert på omvärldsanalys & elevkommunikation

BizCare Insight är en oberoende tankesmedja och strategikonsultföretag som hjälper konkurrensutsatta skolor att få ett försprång i tanke och handling. På BizCare har vi lång erfarenhet av analys och strategiarbete med skolans marknadsföring i fokus. Vi tillhandahåller en komplett supporttjänst till skolor med alla aspekter av marknadsföring, så som marknadsundersökningar, omvärldsanalyser, kommunikationsplanering, konceptutveckling och ledning baserat på en grundlig förståelse av skolan, dess kärnvärden och unicitet, kultur, vision och nyanser.

Vi ser oss som en trygg extern hand att hålla i avseende marknadsföring i allmänhet och marknadskommunikation i synnerhet. Vi vågar säga att vi kan marknadsföring av skolor på djupet och att det vi levererar verkligen gör skillnad för såväl upplevda unika fördelar som attraktionskraft, det kan vi bevisa.

Även om vi har arbetat med ett stort antal skolor är våra lösningar aldrig generiska: de kommer att utformas för er skolas egna behov.

Vi kommer att se till att vi förstår era unika fördelar, er vision och nyanserna av alla elever och föräldrars uppfattningar om vad som utgör en attraktiv och unika skola. Tillsammans kommer vi att identifiera lämpliga och hållbara lösningar och strategier som verkligen gör skillnad och alltid leverera i tid och inom budget. Det är vårt löfte till er skola.Vi som arbetar på BizCare har ett enda mål då vi arbetar för våra kunder och det är att utveckla skolans unika fördelar och attraktionskraft, och det är så vi vill bli bedömda.marknadsföring av skolor