Ny praktisk workshop i Stockholm

Lär dig skapa digitala kampanjer för din skola inför gymnasievalet 2018

Vi sätter in ytterligare ett kurstillfälle, den här gången i våra egna lokaler mitt i centrala Stockholm. Under kursdagarna får du lära dig att praktiskt bemästra de verktyg som utgör grunden för digital marknadsföring. Detta möjliggör att du redan direkt under kursavsnitten kan komma igång att utforma/förfina skolans digitala kommunikation relaterat ungdomarnas sökbeteende på nätet inför gymnasievalet 2018. Kursen omfattar 12 intensiva studietimmar och är uppdelade på två dagar. Den leds av svensk ämnesexpert, litteraturen är dock på engelska.

Några programpunkter från innehållet

  • Digital marknadsföring – Begrepp, definitioner och kanaler
  • Sökmotoroptimering – Arbeta med, analysera och styra sökresultatet med hjälp av Google keyword planner, Semrush och andra verktyg.
  • PPC – Adwords & FB ads mfl – verktyg inom annonsering på nätet
  • Marknadsföring via sociala medier – Skapa engagemang genom innehållet
  • Produktion av youtube kanal/youtube videos
  • Analysverktyg – Google analytics mfl

Syfte & Mål

Syftet är att du ska lära dig allt du behöver veta för att rent praktiskt kunna vässa skolans digitala marknadsföringen. Du ska kunna förstå och använda de verktyg som finns på marknaden och hur de kan integreras för bästa effekt. Du lär dig utforma strategier och få processer på plats för kontinuerlig uppföljning, analys och utvärdering.

Kortare teoriavsnitt varvas med längre praktiska arbetsmoment i syfte att du skall kunna komma igång redan under respektive kursavsnitt.

Dag 1. 09:30 – 17:00
Dag 2. 09:00 – 16:00

När, var och pris?

Tisdagen den 9 januari och onsdagen den 10 januari 2018.

BizCare’s egna lokaler, Stora Hoparegränd 1, i Gamla Stan.

Pris per person: 5.000 kr (ex. moms) för båda dagarna. Fika/kaffepauser och luncher ingår i kursavgiften. Antalet platser på workshopen är begränsat till 6 personer då vi kommer att jobba mycket praktiskt vid datorerna, hela tiden under intensiv handledning av kursledaren.

Anmälan sker genom att kontakta info@bizcare.se .Viktigt att du anger fakturaadress (ev. referensnummer) och telefon i din anmälan. Har du några frågor är du självklart varmt välkommen att kontakta Tomas Lönn (tomas.lonn@bizcare.se / 0705-333 119).

Varmt välkommen till två intensiva och lärorika utbildningsdagar om digital marknadsföring – en workshop som kommer göra skillnad för din skola!