Nya utbildningsdagar – nu i Malmö

Praktisk ”hands on” kurs – digital marknadsföring

Den 14-15 november har du möjlighet att få hjälp med att lära dig bemästra de verktyg som utgör grunden för digital marknadsföring. Kursen möjliggör att du redan under kursavsnitten kan komma igång att rent praktiskt utforma/förfina skolans digitala kommunikation relaterat ungdomarnas sökbeteende på nätet. Kursen omfattar 10 intensiva studietimmar och leds av svensk ämnesexpert, litteraturen är dock på engelska.

Några programpunkter från innehållet:

  • Digital marknadsföring – Begrepp, definitioner och kanaler
  • Sökmotoroptimering – Arbeta med, analysera och styra sökresultatet med hjälp av Google keyword planner, Semrush och andra verktyg.
  • PPC – Adwords & FB ads mfl – verktyg inom annonsering på nätet
  • Marknadsföring via sociala medier – Skapa engagemang genom innehållet
  • Produktion av youtube kanal/youtube videos
  • Smarta bloggverktyg
  • Analysverktyg – Google analytics mfl
  • Kommunikationsplan – struktur och innehåll

Syfte & Mål

Syftet är att du ska lära dig allt du behöver veta för att rent praktiskt kunna vässa skolans digitala marknadsföring. Du ska kunna förstå och använda de verktyg som finns på marknaden och hur de kan integreras för bästa effekt. Du lär dig utforma strategier och få processer på plats för kontinuerlig uppföljning, analys och utvärdering. Kortare teoriavsnitt varvas med längre praktiska arbetsmoment i syfte att du skall kunna komma igång redan under respektive kursavsnitt.  Viktigt att tänka på inför kursen.

Tid & Plats

Måndagen den 14 november kl 13-16:30 samt tisdagen den 15 november kl. 9-16:30 på Scandic Kramer i Malmö.

Pris per person: 6.500 kr ex. moms för båda dagarna (då ingår för/eftermiddagsfika pauserna, lunch dag två samt kurslitteratur). Antalet platser är begränsat till 8 personer. Anmälan sker genom att kontakta info@bizcare.se alternativt fylla i kontaktformuläret till vänster. OBS! viktigt att du skriver fakturaadress (ev. referensnummer) och telefon. Har du några frågor är du självklart varmt välkommen att kontakta Tomas Lönn (tomas.lonn@bizcare.se / 0705-333 119).

Varmt välkommen till två intensiva och lärorika utbildningsdagar om digital marknadsföring – som gör skillnad!